Solar Park - Dokument

Här har vi samlat dokument som på olika sätt är relaterade till föreningen. Här kommer du kunna hitta information som årsredovisningar, dokument från föreningsstämmor och föreningens stadgar.

Extra föreningstämma 2015/10/14

Den viktigaste punkten på agendan var valberedningen som nu kan arbeta med att nominera kandidater till ordinarie föreningsstämma 2016.

Årsredovisning och revisionsberättelse 2015

Årsredovisning med resultat- och balansräkning som föreslås fastställas vid föreningens första ordinarie stämma 25:e maj

PROTOKOLL FÖRENINGSSTÄMMA 2017-05-23

SolEL I HELSINGBORG FÖRENINGS Stadgar

Dessa är den ekonomiska föreningens grundläggande regler.

Protokoll föreningsstämma 2016-05-25

Föreningens ordinarie stämma hölls 25:e maj. Årsredovisning för första verksamhetsåret fastställdes och ny styrelse valdes.

Julhälsning 2017

Konstituerande Protokoll 2014/10/14

Stämman som hölls vid bildandet av Solel i Helsingborg Ekonomiska förening. Här antogs stadgarna, styrelsen valdes och insatssumman beslutades.

Årsredovisning och revisionsberättelse 2016

Årsredovisning med resultat- och balansräkning som föreslås fastställas vid föreningens årsstämma 23:e maj 2017