Bli Samarbetspartner

Öresundskraft AB
NSR - Nordvästra Skånes Renhållnings AB
1

Samarbete

Hållbar utveckling är alla människors gemensamma utmaning de kommande åren. Solar Park är ett verktyg för organisationer som sluts upp kring en hållbarhets-agendan. En investering i Solar Park kan beskrivas som en klimatkompensation som din organisation är med och äger. Ditt ägande medför att din organisations ansvar och klimatkompensation kan öka varje år utan att nya pengar investeras. Samtidigt som din organisation bygger en stark miljöprofil så bygger vi nya solcellspaneler eller ger dig som samarbetspartner avkastning.

2

Värde

På Solar Park ser vi möten mellan människor som en nyckelfaktor för samarbete och utbyte. Vårt mål är att skapa ett samarbete som bygger på din organisations individuella förutsättningar. Eftersom vi fortfarande har mer markyta att allokera innan vår solcellspark är fullt utbyggd så är vi söker vi efter företag som strävar efter att profilera sig miljömässigt.

3

Vårt första möte

Om du avser att positionera din organisation för ett långsiktigt miljöarbete vill vi gärna komma i kontakt med dig. Fyll i formuläret så hör vi av oss eller kontakta oss direkt via telefon, telefonnummer hittar du under Kontakt fliken.